Wie ben ik?

Mijn naam is Jennifer Batterink, ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn vriend, 3 honden en kat in Ermelo. Vanaf jongs af aan wist ik dat ik later met dieren wilde werken. Na de vmbo-t heb ik de opleiding MBO diermanagement in Barneveld gevolgd. In 2017 heb ik via O&O de opleiding kynologisch instructeur gevolgd en het diploma behaald, verder heb ik nog de volgende opleidingen afgerond of momenteel aan het volgen:

- DAI level 1 gevolgd en  geslaagd (2022)
- Lezing/workshop agility parcoursen bouwen (sep 2022)
- DAI level 1 en 2 instructeurs gevolgd en geslaagd (2023)
- Do as I do basis examen gedaan en geslaagd (2023)
- Hondentrainer psychosociale buddyhond geslaagd (2023)
- Technician/Leader certificaat PADA-test geslaagd (2023)
- Workshop kijken naar je hond Marcel Nijland (nov 2023)
- Seminar Do as I Do door Claudia Fugazza (apr 2023)
-Dag van de agility instructeur (feb 2024)
- Lezing/workshop 'Aard van het beestje' (april 2024)
- Lezing 'Dog's mind' door Claudia Fugazza (juni 2024)
- Lezing 'Social learning with Puppy's door Claudia Fugazza (juni 2024)
- Instructeursexamen 'Do as I Do' (juni 2024)

In mijn vrije tijd trainde ik al met mijn eigen hond (Lucky) hier ben ik begonnen in de gehoorzaamheid en daarna doorgestroomd naar de agility (ofwel behendigheid genoemd).

Nu geef ik zelf al een aantal jaren agilitytraining aan enthousiaste cursisten zowel beginners als gevorderden. Ik geniet ervan dat ik de juiste aanwijzingen kan geven, waardoor de cursisten hun doel met hun hond behalen. 

Door mijn ruime ervaring in de huisdiersector (dierenpension/dierenasiel) heb ik een goede kijk op hondengedrag. Door het opvoeden van mijn eigen (diverse) honden heb ik veel verschillende soorten opvoedstijlen en methodes mij eigen kunnen maken.

Ik vind zelf ook niet dat bij iedere hond/baas combinatie dezelfde "methode" werkt, ik houd er van om per baas-hond combinatie te kijken naar de beste aanpak. Zodat het begrijpelijk, makkelijk toepasbaar en resultaatgericht is. 

 
E-mailen
Bellen